Fanshop
Fanshop
Fey-FCU-33

Ondertekening Kramer en zege op Utrecht in Feyenoord TV

Feyenoord kan terugkijken op een bijzonder geslaagd weekend. Afgelopen vrijdag werd met Michiel Kramer, die in De Kuip een driejarig contract ondertekende, de zesde aanwinst van het nieuwe seizoen vastgelegd. Een dag later werd tegen FC Utrecht op spectaculaire wijze de eerste competitiezege geboekt. De beelden hiervan zijn maandagavond vanaf 18.50 uur te zien in de uitzending van Feyenoord TV.

De van ADO Den Haag overgekomen Kramer gaf vrijdag direct na het officiële tekenmoment aan dolgelukkig te zijn met zijn overstap naar De Kuip. ‘Als klein jongetje zat ik hier al in het stadion en was het mijn droom om ooit zelf in het rood-wit te spelen. Die droom is nu werkelijkheid geworden. Het besef daarvan is er nog niet helemaal, maar ik ben heel erg blij’, aldus de 26-jarige spits.

Een dag later was Kramer vanaf de tribune direct getuige van de geslaagde competitiestart van Feyenoord, dat ondanks de rode kaart voor Rick Karsdorp met 3-2 te sterk was voor FC Utrecht. In Feyenoord TV schuift vanavond Michael Mols, oud-spits van beide clubs, aan voor een uitgebreide nabeschouwing op het meeslepende duel in De Kuip. Ook Dirk Kuyt en Jan-Arie van der Heijden blikken in interviews terug op de wedstrijd.

Bekijk hieronder alvast een preview van de uitzending van Feyenoord TV van vanavond. De uitzending is vanaf 18.50 uur in zijn geheel te zien op het eerste kanaal van FOX Sports en wordt vervolgens later op de avond herhaald.