Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
1d4819596867fc49566b852b3a81d351_660_300_crop

Olifantenpoep in De Kuip? 1 april!

Olifantenpoep in De Kuip?! 1 april… Geintje natuurlijk! Voor leden van juniorclub Kameraadjes was het misschien even schrikken, toen zij eind vorige maand een e-mail ontvingen met stinkend nieuws vanuit De Kuip. Om de beste grasmat van Nederland nog beter te maken zou Feyenoord namelijk gaan meewerken aan een experiment met olifantenpoep, maar dan zouden wel de thuiswedstrijden moeten worden opgeschoven. Er zouden zelfs drie olifanten het veld op gaan! Afgelopen dinsdag werden alle Kameraadjes gelukkig gerustgesteld: 1 april!

In de tussentijd hadden veel jonge supporters gereageerd op het opmerkelijke nieuws uit De Kuip. Zij gaven hiermee antwoord op de vraag naar hun mening, waar Feyenoord erg nieuwsgierig naar was. Ruim twintig procent van de Kameraadjes liet weten het een slecht idee te vinden, omdat het experiment net zo goed in de zomer- of winterstop uitgevoerd had kunnen worden. Minder negatief was 34% van de reacties. Zij stelden dat een goede grasmat van belang is voor het Nederlandse voetbal. De meeste Kameraadjes waren het erover eens dat, zolang Feyenoord er baat bij heeft, de olifanten wat hen betreft de hele Kuip onder mochten poepen.

Ook Jordy Clasie had lucht gekregen van de komst van de olifanten. De aanvoerder van Feyenoord reageerde vervolgens positief op het bericht. ‘Ik vind het goed dat Feyenoord deze gedurfde stap neemt. Goed voetbal begint bij een goede grasmat!’, zo liet hij optekenen.

Achteraf bleek de middenvelder zelf ook in het complot te zitten. ‘Hahaha, jullie trapten in de poep…grap!’, zo was te lezen in de e-mail die alle Kameraadjes op 1 april ontvingen. De Feyenoord Juniorclub vond het leuk om jullie voor de gek te houden. We hopen dat jullie er ook om kunnen lachen. De thuiswedstrijden in de competitie gaan natuurlijk gewoon door, te beginnen aankomende zondag tegen RKC Waalwijk!