Fanshop
Fanshop
training%2028%20juli-20

Nog vier trainingen tot competitiestart

Feyenoord begint vandaag (maandag) aan de laatste week van de voorbereiding op de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van aankomende zaterdag. In de aanloop naar de competitiestart staan er voor de selectie van Giovanni van Bronckhorst nog vier groepstrainingen op het programma, waarvan de eerste maandagochtend vanaf 10.30 uur wordt afgewerkt.

Dinsdag en donderdag traint Feyenoord om dezelfde tijd op Varkenoord. Deze oefensessies zijn evenals die van maandag openbaar en vrij toegankelijk voor publiek. De afsluitende training (vrijdag 7 augustus) voor het duel met FC Utrecht is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers. Woensdag heeft de selectie een rustdag.

Voor de ontmoeting met FC Utrecht in De Kuip zijn nog kaarten beschikbaar. Steun jij de ploeg van Giovanni van Bronckhorst in de jacht op de eerste drie punten van het seizoen? Verzeker jezelf dan nu van een plek in het stadion! Kijk voor alle informatie over de kaartverkoop of om direct een kaartje te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets. Feyenoord – FC Utrecht begint zaterdag 8 augustus om 20.45 uur.

Seizoenkaart
Supporters die nog niet in het bezit zijn van een seizoenkaart, kunnen deze aanvragen via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Met een seizoenkaart ben je verzekerd van een plek in De Kuip bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord in de competitie!