Fanshop
Fanshop
Feyenoord-PSV-08

Nog kaarten verkrijgbaar voor topper tegen PSV

Wil jij erbij zijn als Feyenoord het eind deze maand opnieuw opneemt tegen PSV? Dat kan, want er zijn nog ruim tweeduizend kaarten verkrijgbaar voor het competitieduel met de koploper uit Eindhoven. Vanaf morgen (zaterdag) kunnen alle supporters kaarten kopen voor de topper op zondag 25 februari aanstaande (aanvang 14:30 uur).

Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes hebben nog tot zaterdag 8:59 uur voorrang. Vanaf 9:00 uur kunnen ook overige supporters kaarten kopen (maximaal twee kaarten per supporter). Pak jij de kans om bij de topper in De Kuip aanwezig te zijn en steun jij Feyenoord op jacht naar een nieuwe zege op PSV? Koop dan je kaarten via deze link.

Aanvullende informatie
Seizoenkaarthouders kunnen tot 8:59 uur een extra kaart bijkopen, leden van Het Legioen een kaart per lidmaatschap en Junioren van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes kunnen twee kaartjes aanschaffen. De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Lidmaatschap
Ben je nu nog geen lid van Het Legioen en/of Kameraadjes en besluit je dat alsnog te worden? Dan geeft dat géén aankooprecht meer voor de voorrangsperiode. Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden ook voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).