Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
7e2b56ef7f5f6f29ea491a28d6865cdb_740_0

Nog kaarten beschikbaar voor Zeeuws Elftal - Feyenoord

Feyenoord vervolgt aanstaande zaterdag 7 juli de oefencampagne in het Zeeuwse Middelburg. Om 17:00 uur neemt de formatie van trainer Giovanni van Bronckhorst het op tegen het Zeeuws Elftal, een samengesteld team van topamateurs. Wil jij Feyenoord zaterdag in actie zien in Zeeland? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het tweede oefenduel van de voorbereiding.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het duel Zeeuws Elftal – Feyenoord verloopt via de organisatie van het toernooi, stichting Zeeuws Elftal. Ben je van plan kaarten te kopen? Alle informatie over de kaartverkoop en de mogelijkheid om kaarten te kopen vind je hier.

Daarnaast zijn kaarten aanstaande zaterdag aan de kassa te koop, uitsluitend tegen contante betaling. Het duel tussen het Zeeuws elftal en Feyenoord wordt gespeeld op Sportpark De Veerse Poort.

Programma voorbereiding
Twee dagen na de oefenwedstrijd in Zeeland vertrekt Feyenoord naar Zwitserland voor een trainingskamp en twee oefenduels met BSC Young Boys en FC Basel. Verder treft de bekerwinnaar van vorig seizoen Fenerbahçe en Levante, voordat op zaterdag 4 augustus het seizoen begint met de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

Zaterdag 7 juli Zeeuws Elftal - Feyenoord (17:00 uur)
Maandag 9 juli t/m zaterdag 14 juli Trainingskamp Zwitserland
Woensdag 11 juli BSC Young Boys - Feyenoord (18:00 uur)
Vrijdag 13 juli FC Basel - Feyenoord (20:00 uur)
Donderdag 19 juli Open Dag
Zaterdag 21 juli Fenerbahçe - Feyenoord (20:00 uur)
Zondag 29 juli Feyenoord - Levante (14:30 uur)