Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
basisplaatje_logo_feyenoord

Nog enkele zakelijke halve seizoenkaarten verkrijgbaar!

Als u al eens een thuiswedstrijd van Feyenoord heeft bezocht, bent u bekend met de fantastische sfeer in De Kuip. Maar Feyenoord is veel meer dan voetbal alleen. Feyenoord kent namelijk tal van zakelijke mogelijkheden.

Naast de netwerkmogelijkheden op wedstrijddagen is er ook de Feyenoord Business Club, met haar ruim 625 leden het grootste zakelijke netwerk van Rotterdam. 

We bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met deze zakelijke mogelijkheden. Met de halve seizoenkaart bent u bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord in de tweede seizoenshelft verzekerd van uw eigen zakelijke plaatsen in De Kuip. Feyenoord ontvangt onder andere nog Vitesse en sc Heerenveen, maar ook de Klassieker Feyenoord – Ajax vindt nog plaats in De Kuip. Daarbij kunt u ook voor een half seizoen een parkeerkaart afnemen en lid worden van de Feyenoord Business Club. Er vindt elke maand een Netwerklunch voor de leden plaats in De Kuip Eten en Drinken, we gaan nog footgolfen en sluiten het seizoen af met een terugblik op het voetbaljaar 2013-2014. 

Er zijn nog enkele halve seizoenkaarten verkrijgbaar, dus wees er snel bij om het spannende slot van de eredivisie niet te missen! 

BESTEL UW HALVE SEIZOENKAART HIER!