Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
achterkant_boskamp_visual_v2

Nog een dag tot opening nieuwe Fanshop

Voor supporters die benieuwd zijn naar de nieuwe Feyenoord Fanshop en het nieuwe Feyenoord thuistenue is het aftellen begonnen. Zondag opent Feyenoord een nieuwe clubwinkel aan het Binnenwegplein, waar voor het eerst het thuistenue voor het seizoen 2016-2017 verkrijgbaar zal zijn.

Op de dag van de eerste training zal oer-Feyenoorder Jan Boskamp om 9:00 uur de nieuwe Feyenoord Fanshop openen. Aansluitend zal hij het nieuwe boek ‘BOSKAMP – Leven met Feyenoord’ signeren in de clubwinkel. Dit boek is eveneens zondag voor het eerst verkrijgbaar.

Door de deuren van de nieuwe Fanshop al om 9:00 uur te openen, hebben supporters voldoende tijd om vanaf het Binnenwegplein door te reizen naar De Kuip, waar om 12:00 uur de eerste training van het seizoen begint.

Het nieuwe onderkomen van de Feyenoord Fanshop komt pal naast de vestiging van de Media Markt op Binnenwegplein nummer 60.

De fanshops bij het stadion en op het Centraal Station gaan zondag allebei om 10:00 uur open. Vanaf dat moment zijn het nieuwe tenue en het boek BOSKAMP ook in die winkels verkrijgbaar en via www.feyenoordfanshop.nl.