Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
banner%20scc%20nieuwsbericht%20fase%203

Nog drie dagen vroegboekkorting op seizoenkaart

Ruim 29.500 supporters hebben zichzelf al verzekerd van een plek in De Kuip voor het seizoen 2015-2016. Doordat zoveel seizoenkaarthouders al verlengd hebben, is inmiddels een aantal vakken in het stadion volledig uitverkocht. Nieuwe aanvragen en verlengingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Tot en met 10 mei 2015 profiteren supporters nog van vroegboekkorting.
Vroegboekkorting tot en met 10 mei 2015

Het recht op gegarandeerd plaatsbehoud en voorrang op verplaatsing voor seizoenkaarthouders is vanaf 17 april 2015 komen te vervallen. Wel kunnen seizoenkaarthouders die nog niet verlengd hebben, evenals nieuwe seizoenkaarthouders, nog tot en met aanstaande zondag, 10 mei 2015, profiteren van de vroegboekkorting.

Beschikbaarheid vakken

Seizoenkaarthouders die nog niet verlengd hebben en nieuwe seizoenkaarthouders dienen rekening te houden met een beperkte beschikbaarheid van vakken. Op www.feyenoord.nl/seizoenkaart is een overzicht te vinden nog beschikbare vakken. Ook nu geldt dat alle aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Speciale jeugdkorting op alle vakken

Vanaf seizoen 2015-2016 wordt op alle vakken een speciaal tarief aangehouden voor supporters tot 18 jaar. Iedereen die is geboren op of na 1 juli 1998, ontvangt een korting van 20% op de seizoenkaartprijs. Uitzondering hierop zijn de vakken waarop al (meer) korting gegeven wordt aan jonge supporters, namelijk de gezinsvakken (CC, DD, F, H, OO, P en PP ) en de vakken W1-4, Z1-Z4 en ZIB en YIB.

Simpel verlengen of aanvragen

Een seizoenkaart verlengen of aanvragen kan op www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Als je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze direct aanvragen.