Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Talenttrainingen

Nog beperkt aantal plaatsen voor nieuwe serie Talenttrainingen

Feyenoord Soccer Schools start op zondag 22 januari 2017 met een nieuwe serie Talenttrainingen. Tijdens deze exclusieve tien weken durende trainingscyclus kunnen jongens van 6 tot en met 16 jaar op Varkenoord werken aan hun voetbalkwaliteiten.

De trainingen van de voorjaarsmodule vinden iedere zondag plaats en staan onder leiding van de trainers van Feyenoord Soccer Schools. Alle deelnemers krijgen onder meer een officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas. Meer informatie vind je hier.

Vanwege de grote animo is er extra capaciteit gecreëerd voor de voorjaarsmodule van de Talenttrainingen. Op dit moment zijn er nog zo’n twintig plaatsen beschikbaar voor de derde sessie, die duurt van 12:30 tot 14:00 uur. Wil jij deelnemen aan deze tien trainingen op Varkenoord? Schrijf je dan nu in!

Ben je benieuwd hoe het er aan toegaat tijdens de Talenttrainingen? Bekijk dan hieronder in de videospeler de nieuwe video van Feyenoord Soccer Schools. De beelden voor deze video zijn onder andere gemaakt tijdens de najaarsmodule van de Talenttrainingen, die afgelopen zondag werd afgesloten.