Fanshop
Fanshop
stadion%20sfeer-2

Nog beperkt aantal kaarten voor Feyenoord - SC Cambuur

Na de overwinningen op FC Utrecht en AZ wil Feyenoord de ‘week van de waarheid’ zondag goed afsluiten tegen SC Cambuur. Om 16:45 uur treedt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst in De Kuip aan tegen de Friezen, die eerder dit seizoen in Leeuwarden met 0-2 werden verslagen. Wil jij er zondag bij zijn in De Kuip? Wees er dan snel bij, want het duel is bijna uitverkocht.

Er is geen clubkaart nodig om een kaartje te kopen en er zit geen limiet aan het aantal kaarten dat een supporter kan kopen. De kaartverkoop voor Feyenoord – SC Cambuur verloopt enkel via internet. Verzeker jezelf van een plek in het stadion via www.feyenoord.nl/ticketshop.

De wedstrijd tegen Cambuur kan de negentiende wedstrijd op rij worden dat De Kuip is uitverkocht. Tot nu toe speelde Feyenoord alle achttien thuisduels dit seizoen – van de oefenwedstrijden in de voorbereiding tot de competitie- en bekerduels – in een volledig gevuld stadion.

viagogo
Ook via viagogo is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Voor seizoenkaarthouders is het mogelijk om hun seizoenkaart te koop aan te bieden voor het duel van komende donderdag. Meer informatie hierover vind je op www.viagogo.nl/feyenoord