Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
hartstichting-4

Nog beperkt aantal kaarten voor Feyenoord - Willem II

Na de goede competitiehervatting bij Roda JC Kerkrade (0-2 winst) vervolgt Feyenoord de Eredivisie komende zaterdag 21 januari met een thuiswedstrijd tegen Willem II. Voor het duel met de Tilburgers, dat om 19:45 uur begint, zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Steun jij de koploper van de Eredivisie tijdens de eerste thuiswedstrijd van 2017? Koop dan je kaarten voor de wedstrijd tegen Willem II via www.feyenoord.nl/ticketshop. Wees er snel bij, want er zijn nog maar weinig kaarten beschikbaar.

Ook voor alle overige thuiswedstrijden van Feyenoord na de winterstop is de kaartverkoop inmiddels gestart. De duels met PSV (zondag 26 februari), FC Utrecht (zondag 16 april) en Heracles Almelo-thuis (zondag 14 mei) zijn al uitverkocht. Voor deze wedstrijden zijn alleen nog Feyenoord Wedstrijdpakketten te koop. Meer informatie hierover vind je op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Voor de thuiswedstrijden tegen N.E.C. (zondag 29 januari), FC Groningen (zaterdag 11 februari), AZ (zondag 12 maart) en Go Ahead Eagles (woensdag 5 april) zijn nog wel kaarten beschikbaar. Kijk op www.feyenoord.nl/ticketshop voor de prijzen en beschikbare kaarten.