Fanshop
Fanshop
feyoly

Nog beperkt aantal kaarten voor Feyenoord – Olympiakos

Voor Feyenoord zit de voorbereiding van het seizoen 2015-2016 er bijna op. In de aanloop naar de eerste competitiewedstrijd op 8 augustus tegen FC Utrecht speelt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst nog één oefenwedstrijd, aankomende zaterdag 1 augustus om 20.00 uur in de eigen Kuip tegen Olympiakos FC. Voor dit duel is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar!

Voor Feyenoord is de wedstrijd van zaterdagavond een laatste serieuze krachtmeting ter voorbereiding op de competitiestart. Met Olympiakos komt niet alleen de kampioen, maar ook de bekerwinnaar van Griekenland van het afgelopen seizoen naar De Kuip. De ploeg, waar oud-Feyenoorder Omar Elabdellaoui deel van uitmaakt, komt dit seizoen uit in de groepsfase van de Champions League.

Steun jij het elftal van Van Bronckhorst tegen de Griekse topclub? Koop dan nu je kaartje voor Feyenoord – Olympiakos! Tickets voor de krachtmeting met de Grieken zijn uitsluitend te koop via internet vanaf € 17,50 per stuk. Kijk voor alle informatie over de kaartverkoop of om direct een tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot het duel.

Wil jij niets missen van alle thuiswedstrijden dit seizoen en verzekerd zijn van je plaats in De Kuip tijdens de oefenwedstrijd tegen Olympiakos? Vraag dan nu een seizoenkaart aan voor seizoen 2015-2016. Kijk voor alle informatie of om direct te bestellen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart