Fanshop
Fanshop

Nog beperkt aantal kaarten voor Feyenoord – FC Utrecht

Voor Feyenoord begint aanstaande zaterdag het nieuwe Eredivisieseizoen met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. In de jacht op de eerste competitieoverwinning kan de ploeg van Giovanni van Bronckhorst de steun van het legioen goed gebruiken. Kom daarom zaterdagavond naar De Kuip en help Feyenoord aan een succesvolle competitiestart!

Voor het duel met FC Utrecht is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, vanaf 26,50 euro per stuk. Kaarten zijn uitsluitend te koop via internet. Er geldt een vrije verkoop, wat betekent dat er geen clubkaart nodig is om een kaartje te kopen. Alle informatie en de mogelijkheid om direct een kaartje te kopen vind je op www.feyenoord.nl/tickets.

Gezinsvakken
Ook is er voor de wedstrijd tegen FC Utrecht nog plaats op de gezinsvakken, waar kinderen tegen een gereduceerd tarief Feyenoord kunnen aanmoedigen. Per kind mogen er twee volwassenen op het gezinsvak plaatsnemen. Kijk voor alle informatie hierover op www.feyenoord.nl/gezinsvakken.

Seizoenkaart
Met een seizoenkaart 2015-2016 heb je automatisch toegang tot de seizoensouverture in De Kuip. Wil je niets missen van alle thuiswedstrijden van dit seizoen en verzekerd zijn van je eigen plek in De Kuip? Vraag dan nu een seizoenkaart aan via www.feyenoord.nl/seizoenkaart