Fanshop
Fanshop
visual_uefa_loting_logos

Nog 9.000 passe-partouts beschikbaar

Een week voor de kraker tegen Manchester United (donderdag 15 september om 19:00 uur in De Kuip) zijn er nog ongeveer 9.000 passe-partouts beschikbaar voor de drie thuiswedstrijden in de Europa League. De kaartverkoop voor de Europese thuisduels is sinds woensdagavond 18:00 uur hervat voor seizoenkaarthouders.

De verkoop van passe-partouts is nog tot en met vrijdagavond (of zolang de voorraad strekt) exclusief voor seizoenkaarthouders. Zij kunnen passe-partouts aanschaffen via www.feyenoord.nl/ticketshop. Zaterdag 10 september aanstaande wordt de verkoop dan vervolgens ook opengesteld voor leden van Het Legioen. Informatie over hoe de kaartverkoop daarna verder gaat, volgt nog via deze website. In totaal zijn er 26.000 passe-partouts beschikbaar.

De verkoop van passe-partouts verliep de afgelopen dagen uiterst moeizaam door technische problemen bij Feyenoords ticketingpartner Eventim. Deze lijken nu onder controle.

Supporters bij wie geld is afgeschreven maar die vervolgens geen bevestiging met de e-tickets hebben ontvangen kunnen het beste een mail sturen via het contactformulier op www.feyenoord.nl/service, met daarin het ordernummer en zo veel mogelijk informatie over de gedane bestelling.

Commercieel directeur Mark Koevermans heeft tegenover RTV Rijnmond tekst en uitleg gegeven over de kaartverkoop voor de Europese thuiswedstrijd. Het interview bekijk je hier.