Fanshop
Fanshop
Feyenoord-Heracles%20Almelo-043

Nijhuis heeft de leiding bij Feyenoord - FC Utrecht

De KNVB heeft Bas Nijhuis aangesteld als scheidsrechter voor de competitiewedstrijd Feyenoord - FC Utrecht. Dat duel wordt komende zondag gespeeld en vangt aan om 14:30 uur. Nijhuis wordt in De Kuip bijgestaan door zijn assistenten Hoekstra en Kleinjan. De heer Oostrom is de vierde official.

Willem II - Feyenoord
Kevin Blom fluit volgende week de midweekse competitiewedstrijd van Feyenoord, als het team van hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst op bezoek gaat bij Willem II. De ontmoeting in het Koning Willem II Stadion gaat woensdag om 20:45 uur van start. Blom wordt in Tilburg bijgestaan door zijn assistenten De Vries en Dobre. De heer Teuben is de vierde official.

Kaartverkoop Feyenoord - FC Utrecht
Voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Utrecht zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar via Feyenoord Ticket Exchange. Via Feyenoord Ticket Exchange kunnen seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op www.feyenoord.nl/TicketExchange.