Fanshop
Fanshop
Fanshop

Nieuwe vestiging Feyenoord Fanshop op Binnenwegplein

De Feyenoord Fanshop krijgt er komende zomer een vestiging bij, op het Binnenwegplein in Rotterdam. De nieuwe clubwinkel in het hart van de stad wordt op zondag 26 juni aanstaande officieel geopend en is ter vervanging van de shop aan de Coolsingel, die in de aanloop naar de opening van de nieuwe winkel zal sluiten.

Het nieuwe onderkomen van de Fanshop, ter grootte van ruim 210 vierkante meter, komt pal naast de vestiging van de Mediamarkt, op Binnenwegplein nummer 60. Op de dag van de officiële opening, waarop ook de eerste training van de selectie van het seizoen 2016-2017 op het programma staat, zullen het nieuwe thuisshirt en de nieuwe trainingslijn van Feyenoord voor het eerst verkrijgbaar zijn.

Vier vestigingen Feyenoord Fanshop

De Feyenoord Fanshop telt vier vestigingen in Rotterdam, waarvan twee zich pal naast De Kuip bevinden. Eén daarvan opende in de zomer van 2014 haar deuren, wat ook geldt voor de fraaie clubwinkel op het Centraal Station van Rotterdam. De vestiging aan het Binnenwegplein lost met ingang van 26 juni aanstaande de winkel aan de Coolsingel af als vierde fysieke Feyenoord-shop.

Supporters kunnen hun clubartikelen uiteraard ook online bestellen via de officiële webshop van Feyenoord: www.feyenoordfanshop.nl. Op deze pagina zijn tevens alle openingstijden te vinden van de vier Fanshops in Rotterdam.