Fanshop
Fanshop

Nieuwe thuistenue vanaf zondag verkrijgbaar

Het nieuwe thuistenue van Feyenoord voor het seizoen 2015-2016 is vanaf aanstaande zondag, de dag van de eerste training, exclusief verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops en in de Feyenoord Fanshop online. Ook de nieuwe trainingslijn van adidas voor de spelers is vanaf die dag verkrijgbaar.

Feyenoord werkt zondag vanaf 12.00 uur de eerste training van het nieuwe seizoen af in De Kuip in het nieuwe thuistenue. De trainers zullen bij die gelegenheid voor het eerst de kleding van de nieuwe lijn voor de staf dragen. Deze trainingslijn voor de staf is tijdens de Open Dag op 19 juli voor het eerst verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops en in de Feyenoord Fanshop online.

De Fanshops bij het stadion zijn zondag geopend van 9.30 tot 17.30 uur. Tevens is er een extra verkooppunt en een bedrukkingsstand te vinden op de gele zijde. De nieuwe wedstrijd- en trainingslijn (spelers) is vanaf zondag tevens verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop op het Centraal Station van Rotterdam (9.30 tot 21.00 uur), op de Coolsingel (9.30 tot 18.00 uur) en via de Feyenoord Fanshop online.