Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
insta75k

Nieuwe mijlpaal voor Feyenoord op Instagram

Het officiële account van Feyenoord op Instagram blijft een grote groei doormaken. Het clubaccount @feyenoord.rotterdam bereikte deze week een nieuwe mijlpaal, door de grens van 75.000 volgers te passeren.

Kijkje achter de schermen
Via het officiële Instagram-account @feyenoord.rotterdam biedt de club haar supporters een uniek kijkje achter de schermen, met fraaie foto’s en exclusieve video’s. Het eerste elftal van Feyenoord staat centraal, maar uiteraard is er ook ruimte voor onder meer de rijke historie van de club.

Unieke content op wedstrijddagen
Op Feyenoords Instagram-account wordt ook de wedstrijddag in beeld gebracht. Met unieke content vanaf beperkt toegankelijke locaties in het stadion, zoals de kleedkamer, de catacomben en het veld, worden supporters zowel voor, tijdens als na de wedstrijd op de hoogte gehouden van alle gebeurtenissen rondom Feyenoord 1. 

Dicht bij de spelers
Het Instagram-account van Feyenoord brengt je ook dicht bij de spelers. Zo biedt het kanaal regelmatig exclusieve beelden van activiteiten van de Feyenoorders buiten het veld. Denk aan contractondertekeningen, interviews, opnames en fotoshoots. Daarnaast worden de leukste posts van de Feyenoorders zelf gedeeld op het account.

Volg Feyenoord op Instagram!
Volg jij Feyenoord nog niet op Instagram? Doe dit dan snel via www.instagram.com/feyenoord.rotterdam. Al meer dan 75.000 supporters gingen je voor!

Twitter en Facebook
Feyenoord is uiteraard ook actief op Facebook en Twitter. Deze kanalen zijn te bereiken en te volgen via www.facebook.com/feyenoord en www.twitter.com/feyenoord.