Fanshop
Fanshop
FM-HWW-fey%20museum

Nieuwe Feyenoord Museum vanaf 18 januari geopend

Het nieuwe Feyenoord Museum, aan de Olympiazijde van De Kuip, is vanaf woensdag 18 januari geopend voor publiek.

In het nieuwe museum komt de historie van Feyenoord tot leven aan de hand van vijf thema’s en een meterslange tijdlijn. Ook zijn de belangrijkste prijzen uit de clubgeschiedenis bij elkaar verzameld, waaronder uiteraard de vorig seizoen veroverde KNVB Beker, terwijl de jongste supporters hun eigen Feyenoord-sterrenteam kunnen samenstellen.

Ook de oude spelerstunnel aan de Olympiazijde is deel gaan uitmaken van het Feyenoord Museum. In deze tunnel is het geluid te horen dat de spelers vroeger hoorden wanneer ze vanuit de kleedkamer richting het veld liepen. Aan één zijde van de tunnel zijn de namen afgedrukt van prominente Feyenoorders en andere bekende spelers die ooit in De Kuip hebben gespeeld.

Het Feyenoord Museum was tot de zomer van 2015 te vinden in het Maasgebouw op de plek waar tegenwoordig de Boardroom is. De afgelopen periode is onder de Van Zandvlietzaal aan de Olympiazijde van het stadion een volledig nieuw onderkomen gebouwd.

Het nieuwe Feyenoord Museum is vanaf 18 januari enkel te bezoeken in combinatie met een rondleiding. Kijk voor meer info over de rondleidingen of om direct een rondleiding te reserveren op www.feyenoord.nl/het-stadion/rondleidingen