Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20160418_magazine

Nieuwe Feyenoord Magazine in teken van bekerfinale

Alle leden van Het Legioen ontvangen deze week een speciale editie van Feyenoord Magazine, die volledig in het teken staat van de finale van de KNVB beker.

In deze bijzondere uitgave is alles te lezen over het bekertoernooi en de wedstrijd van zondag tegen FC Utrecht, waarmee het een onmisbare uitgave is voor Feyenoord-supporters die toeleven naar de finale van zondag.

In de bekerspecial van Feyenoord Magazine komen onder meer verschillende oud-spelers aan het woord die in het verleden de KNVB beker wonnen met Feyenoord, waaronder Michael Mols, John van Loen en Mike Obiku. Ook blikken verschillende spelers uit de huidige selectie vooruit op de finale, zoals Karim El Ahmadi, Dirk Kuyt, Michiel Kramer en Kenneth Vermeer.

Verder wordt er in woord en beeld teruggeblikt op de weg die Feyenoord dit seizoen aflegde om de finale te bereiken, lees je alles over tegenstander FC Utrecht en is er plaats voor een reconstructie van de eerste bekerwinst van Feyenoord in 1930. Uiteraard is er ook plaats voor de vaste columns van Jan Boskamp en Vincent Bijlo.

De speciale uitgave van Feyenoord Magazine in aanloop naar de bekerfinale valt deze week op de mat bij alle leden van Het Legioen en is daarnaast verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop voor € 3,99. Nog geen lid van Het Legioen? Sluit je dan aan via www.hetlegioen.nl