Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Nieuwe betaalmethode voor publiekscatering in De Kuip

Stadion Feijenoord (De Kuip) stapt met ingang van het seizoen 2022-2023 over op een nieuwe betaalmethode voor publiekscatering. Voor Feyenoord-supporters betekent dit dat zij bij thuiswedstrijden bij de horecaverkooppunten kunnen betalen met pinpas, creditcard of smartphone.

Met de introductie van deze betaalmethode – die van kracht is vanaf de Open Dag op zondag 17 juli aanstaande – verwacht Stadion Feijenoord de service aan bezoekers te kunnen verhogen. Gevolg van deze invoering is dat het niet meer mogelijk is om bij de horecapunten met munten te betalen.

Retour munten 2021-2022
Supporters die nog in het bezit zijn van munten van het seizoen 2021-2022, kunnen deze op twee manieren inleveren:

Opsturen
Supporters kunnen dit formulier invullen en met de munten meesturen naar onderstaand adres. Stadion Feijenoord zorgt vervolgens voor een snelle afwikkeling ervan en dat het retourbedrag van de ontvangen munten binnen drie weken wordt uitbetaald op het aangegeven rekeningnummer. Het opsturen van munten is mogelijk tot en met 31 december 2022.

Stadion Feijenoord NV
T.a.v. de afdeling muntexploitatie
Antwoordnummer 70 000
3070 VB Rotterdam

Inleveren
Supporters hebben ook de mogelijkheid om hun resterende munten in te leveren bij de Open Dag (zondag 17 juli), de openingswedstrijd tegen Olympique Lyon (zondag 24 juli) of de eerste thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (zaterdag 13 augustus). In elke sector van het stadion wordt een muntcontainer bemand om de munten in ontvangst te nemen. Het inleveren van munten kan in een gesloten envelop, samen met een ingevulde versie van dit formulier. De uitbetaling van de munten zal via de bank plaatsvinden.