Fanshop
Fanshop
FEY_19272_D_7

Nieuw videosysteem in gebruik genomen

Feyenoord heeft recent een nieuw videosysteem in gebruik genomen, waarmee het voor de technische staf mogelijk is om al in de rust van een wedstrijd beelden in de kleedkamer te laten zien van de eerste helft. Op die manier kunnen de trainers onder meer extra aandacht besteden aan dode spelsituaties of tactische aanpassingen. Het systeem is aangeschaft met dank aan de gelden van Het Legioen.

Feyenoord heeft donderdag alle leden van Het Legioen per e-mail bedankt voor hun steun dit seizoen. Jaarlijks worden gelden van Het Legioen gebruikt om het eerste elftal van Feyenoord te versterken. Dit jaar konden Legioen-leden voor het eerst meestemmen op een bestemming voor deze gelden. Een meerderheid van de stemmen ging naar de aanschaf van het nieuwe videosysteem. De technische staf is alle Legioen-leden hier zeer dankbaar voor!

Tijdens de afgelopen thuiswedstrijd tegen Vitesse werd het systeem al gebruikt door de trainers. Feyenoord TV volgde rond deze wedstrijd Patrick Lodewijks en Michel Valke, die uitleggen op welke manier het nieuwe videosysteem gebruikt wordt door de technische staf. Bekijk de video hieronder in de videospeler.

Nog geen lid van Het Legioen? Sluit je dan aan via www.feyenoord.nl/hetlegioen. Samen maken we Feyenoord sterker!