Fanshop
Fanshop
standaardaffiche_website_GROFEY

Nieuw jasje voor website Feyenoord tijdens ‘Matchday’

Met trots presenteert Feyenoord haar vernieuwde website, die sinds zondag in de lucht is. Met ingang van vandaag, de dag van de competitiestart tegen FC Groningen, heeft Feyenoord.nl rondom wedstrijddagen niet alleen een nieuwe uitstraling, maar ook extra functionaliteiten.

Dynamische tijdlijn
Op de wedstrijddag staat de homepage volledig in het teken van ‘Matchday’, zowel in vormgeving als in functionaliteit. Het epicentrum van de website tijdens wedstrijddagen is de tijdlijn, die gedurende de dag gevuld wordt met alle berichten van de officiële kanalen van Feyenoord op Twitter en Instagram. Met de exclusieve foto’s en video’s – onder meer vanuit de kleedkamer en het stadion – komen supporters al ruim voor aanvang in de stemming voor de wedstrijd. In de balk aan de bovenkant van de website wordt via een speciale countdownklok afgeteld naar het begin van de wedstrijd.

Volg de wedstrijd live
Ook voor het volgen van de wedstrijd biedt de tijdlijn op Feyenoord.nl een compleet overzicht. De live tweets van @Feyenoord worden gebundeld aangeboden met de statistieken van Ortec Sports en de foto’s van het Feyenoord Instagram-account, waardoor supporters zoveel mogelijk informatie over de wedstrijd krijgen en in spanning kunnen meeleven met de prestaties van het team van trainer Giovanni van Bronckhorst. De tijdlijn wordt automatisch ververst wanneer er nieuwe updates zijn.

Live statistieken
Via een balk aan de rechterzijde van de website zijn tijdens de wedstrijd ook de live statistieken van de wedstrijd te volgen. Het uitklapmenu aan de bovenkant van de balk (Onder ‘Open details’) laat bovendien de opstellingen van beide teams en de stand in de Eredivisie zien. Voor en na de wedstrijd worden via uitgelichte berichten de belangrijkste nieuwsitems op een overzichtelijke manier gepresenteerd aan de bezoekers van de website.

Deel & win
Volg jij FC Groningen – Feyenoord vandaag live via het vernieuwde Feyenoord.nl? Doe mee met de deel & win actie en maak kans op twee VIP-kaarten voor Feyenoord – FC Twente.