Fanshop
Fanshop
Wedstrijdpakket_nieuwsbericht

Nieuw: het Feyenoord Wedstrijdpakket

Feyenoord-supporters kunnen een bezoek aan een wedstrijd in De Kuip vanaf heden uitbreiden met het nieuwe Feyenoord Wedstrijdpakket. Met een Wedstrijdpakket combineer je het bijwonen van een thuiswedstrijd met onder meer een rondleiding, inclusief een bezoek aan het volledig vernieuwde Feyenoord Museum.

Wil jij vlak voor een wedstrijd het vers gemaaide gras ruiken van het beste veld van Nederland? De route van de spelers lopen, door de magische tunnel van de kleedkamer naar het veld? Alles te weten komen over de rijke historie van Feyenoord en De Kuip en tot slot de negentig minuten waar het allemaal om draait beleven, samen met je medesupporters op de volgepakte tribunes? Dan is een Wedstrijdpakket iets voor jou!

Het Feyenoord Wedstrijdpakket is inclusief:

  • Een wedstrijdkaart voor een thuiswedstrijd naar keuze
  • Een wedstrijdrondleiding van 60 minuten, voorafgaand aan de wedstrijd
  • Een bezoek aan het geheel vernieuwde en schitterende Feyenoord Museum
  • Vier consumptiemunten
  • Een Feyenoord-tas met onder meer een Feyenoord Magazine en een Feyenoord-sjaal

Het aanschaffen van een Wedstrijdpakket kan al voor de tweede thuiswedstrijd van Feyenoord na de winterstop, op zondag 29 januari tegen N.E.C. (aanvang 16:45 uur). Bestellen kan online via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Wie nu een Feyenoord Wedstrijdpakket aanschaft, heeft bovendien nog de keuze uit de thuisduels met FC Utrecht en Heracles Almelo. Voor beide wedstrijden zijn geen losse kaarten meer verkrijgbaar. De prijs van een Wedstrijdpakket is vanaf 89 euro per stuk en varieert per wedstrijd.

Kijk voor meer informatie of om direct een Feyenoord Wedstrijdpakket te bestellen op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.