Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

NIEUW: Feyenoord Soccer Schools breidt keepersprogramma’s uit

Trainen als een Feyenoord-keeper, het kan bij Feyenoord Soccer Schools! Aankomende zomer worden er voor het eerst meerdere keepersdagen georganiseerd op Varkenoord. Bovendien vindt er in het najaar een specifieke keepersmodule voor meiden plaats!

Keepersdag
Komende zomer organiseren wij twee keepersdagen op Varkenoord. Op donderdag 26 juli kunnen keepers uit de jongste leeftijdscategorie deelnemen en op vrijdag 27 juli zijn keepers uit de oudere leeftijdscategorie van harte welkom om een hele dag te trainen als een echte Feyenoord-keeper.

De trainingen worden verzorgd door een ervaren keeperstrainer en alle deelnemers ontvangen naast een Feyenoord Soccer Schools-keepersshirt ook een bidon, Soccer Camp Magazine en persoonlijk deelnamecertificaat.

Klik op één van de buttons in onderstaande tabel en schrijf je in!

DATUM GEBOORTEJAAR DEELNAME
26 juli 2018 2007 t/m 2012 INSCHRIJVEN
27 juli 2018 2001 t/m 2007 INSCHRIJVEN

Keepersmodule voor meiden
Voor keepende meiden is het vanaf dit najaar mogelijk om een tien weken durend keepersprogramma te volgen bij Feyenoord Soccer Schools! Tijdens de tien keeperstrainingen, die allemaal plaatsvinden op Varkenoord, krijgen de deelnemende meiden de kans om te trainen als een Feyenoord-keeper en zich zo verder te ontwikkelen!

Als deelnemer aan de Meidenmodule Najaar 2018 ontvang je een kledingpakket bestaand uit een trainingspak, keeperstenue en voetbalsokken van adidas.

Via de buttons in onderstaand schema is het mogelijk om in te schrijven voor één van de trainingssessies. Let goed op de toegankelijkheid op basis van geboortejaar.

TIJD GEBOORTEJAAR DEELNAME
16.30 - 18.00 uur 2006 t/m 2012 INSCHRIJVEN
18.30 - 20.00 uur 2001 t/m 2006 INSCHRIJVEN

Klik hier voor meer informatie over de Feyenoord Soccer Camps. Meer informatie over de Talenttrainingen is hier te vinden.