Fanshop
Fanshop
Feyenoord Soccer Schools
391ce33ef9b4c07a21e93f28ec7d62aa_2000_2000.JPG

Nieuw: All Stars-team voor meiden

In navolging van de All Stars-teams van afgelopen zomer komt er nu ook een speciaal Feyenoord Soccer Schools talententeam voor meiden! Bij deelname aan de Meidenmodule Voorjaar 2019 maak je kans om hiervoor geselecteerd te worden.

Meiden All Stars vs. Feyenoord Academy
Tijdens de Meidenmodule zien de trainers regelmatig talentvolle meiden voorbijkomen. Vanaf de komende trainingsmodule krijgen zij de unieke kans om een plekje te verdienen in het Meiden All Stars-team van Feyenoord Soccer Schools.

Ben jij geselecteerd? Dan speel je na afloop van de Meidenmodule een unieke wedstrijd tegen een meidenteam van Feyenoord! Meld je aan voor de trainingsmodule om in aanmerking te komen voor de All Stars. Klik hier om direct naar de inschrijfpagina te gaan.

Selectie
Onze trainers kijken natuurlijk naar jouw voetbalkwaliteiten, maar ook naar aspecten als inzet, motivatie en gedrag binnen en buiten de lijnen. Denk jij een plek in het felbegeerde sterrenteam te kunnen veroveren? Doe dan mee aan de Meidenmodule Voorjaar 2019 en overtuig de trainers van Feyenoord Soccer Schools!

Vragen? Neem contact met ons op.

  • Feyenoord Soccer Schools