Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Kuip%20eten%20en%20Drinken%201

‘Netwerklunches geven meer inhoud aan FBC’

Een groep leden van de Feyenoord Business Club genoot dinsdagmiddag van de laatste netwerklunch van het voetbalseizoen 2013-2014. Dit evenement vond vanaf oktober 2013 plaats op iedere eerste dinsdag van de maand in restaurant De Kuip Eten en Drinken. En werd door vele FBC-leden met enthousiasme ontvangen.
De netwerkmogelijkheden binnen de Feyenoord Business Club vergroten, door onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe contacten op te doen. Met die gedachte werd de netwerklunch toegevoegd aan de evenementenkalender. Gemiddeld maakten zo’n 25 à dertig leden gebruik van deze mogelijkheid. 
 
Een vaste bezoeker van de netwerklunches was Michel Nusse van Wop.nl Business Events, één van de grootste gecertificeerde evenementenbureaus van Nederland. Hij vond het maandelijkse evenement van grote toegevoegde waarde. ‘Op sociaal gebied was de FBC altijd al top, maar mede door de netwerklunches heeft de FBC ook op zakelijk gebied meer inhoud gekregen. Tijdens de netwerklunches schud je 25 mensen de hand en voer je met tien mensen een goed, serieus gesprek over je business. Erg waardevol.’
 
In het seizoen 2014-2015 keren de netwerklunches vrijwel zeker terug op de kalender van de FBC. In welke vorm dat precies zal zijn, wordt in de komende maanden duidelijk.