Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
training%204aug-10

Nelom twijfelgeval voor duel met Groningen

Het is nog onzeker of Giovanni van Bronckhorst zondag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen kan beschikken over Miquel Nelom. De linkervleugelverdediger trainde vrijdag, net als de rest van de week, deels apart van de groep, zo gaf de trainer vrijdagmiddag aan tijdens de wekelijkse persconferentie.

Mocht Nelom niet op tijd fit zijn, dan zal Lucas Woudenberg zondag links in de verdediging spelen. Van Bronckhorst liet verder weten dat Steven Berghuis tegen Groningen niet aan de aftrap zal staan. ‘Hij heeft vrijwel de hele voorbereiding bij Watford meegedaan, maar heeft ook tijd nodig om te wennen aan onze spelers en manier van spelen’, aldus Van Bronckhorst, die zondag in ieder geval niet kan beschikken over Sven van Beek, Warner Hahn en Kenneth Vermeer. 

Wil je meer weten over de verwachtingen van Van Bronckhorst over de wedstrijd tegen Groningen. Bekijk hier de nieuwe rubriek ‘5 in 5’, waarin de trainer in een exclusief één-op-één interview met Feyenoord TV binnen vijf minuten vijf vragen beantwoordt over de komende wedstrijd.