Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
nelom_wstrmag

Nelom: ‘Altijd streven naar verbetering’

Miquel Nelom begon in de afgelopen vier wedstrijden van Feyenoord telkens in de basis, nadat hij in de eerste maanden van het seizoen vaak genoegen moest nemen met een plek op de reservebank. Daar zat hij bijvoorbeeld ook tijdens de uitwedstrijd tegen de komende tegenstander SC Heerenveen, toen Feyenoord bij rust al met 0-5 voor stond. ‘Ik heb op de bank genoten van die sterke eerste helft, maar wilde vooral ook heel erg graag zelf meespelen’, vertelt Nelom in het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine dat donderdag gratis verkrijgbaar is in De Kuip.

Nelom: ‘Als de ploeg zo goed draait, dan wil je daar op het veld onderdeel van zijn. We piekten in Heerenveen, maar dat hoeft geen incident te zijn. Integendeel. Tegen PSV was het resultaat weliswaar teleurstellend, maar bij momenten voetbalden we goed. Dat zullen we vaker laten zien.’

Het volledige interview met Miquel Nelom is te lezen in het (dubbele) Feyenoord Wedstrijdmagazine voor de thuiswedstrijden tegen SC Heerenveen en ADO Den Haag. Dit magazine is zowel donderdag als zondag gratis verkrijgbaar in De Kuip.