Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
hs%20kuip

Neem een kijkje achter de schermen in De Kuip!

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van Feyenoord en De Kuip? Volg dan een rondleiding door het stadion! Tijdens een rondleiding kom je op plaatsen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek. Je bezoekt bijvoorbeeld de spelerstunnel en het ereterras. De gidsen vertellen je de geschiedenis van De Kuip en de échte Feyenoord-verhalen. Laat je meeslepen door de boeiende historie van Feyenoord en Stadion Feijenoord.

Met gepaste trots biedt Feyenoord nu bij rondleidingen de mogelijkheid om langs het veld en in de dug-out te komen. Om dit machtige gevoel als eerste te ervaren, mogen alle leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes gratis deelnemen aan respectievelijk de Instap Rondleiding of de Kids Tour, via de 1 + 1 gratis actie.

Deze actie loopt t/m 30 november. Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan 24 uur per dag via www.feyenoord.nl/het-stadion/rondleidingen of telefonisch o.v.v. Legioen/ Kameraadjes actie via 0900 – 1908 (€ 0,15 p/m), van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur.

Voorwaarden 1 + 1 gratis actie:
Op vertoon van Legioen pas of Kameraadjes pas
1 + 1 gratis, er dient dus altijd één volwassene kaartje gekocht te worden
Er dient minimaal één betalende volwassene met een Kameraadje mee te gaan
Geldig voor de Instap Rondleiding of de Kids Tour
Geldig t/m 30 november 2013
Actie geldt niet i.c.m. andere kortingen of arrangementen