201708_CL_visual_tegenstanders

Napoli wint ook vijfde wedstrijd in Serie A

Feyenoord is in Groep F van de Champions League gekoppeld aan Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli. Feyenoord.nl zet gedurende de groepsfase na elke speelronde de prestaties van de tegenstanders op een rij.

Vijf op een rij voor Napoli
Napoli is in eigen land vooralsnog ongenaakbaar. Woensdagavond wonnen de Napolitanen de lastige uitwedstrijd tegen Lazio Roma met 1-4. Oud-speler van Feyenoord Stefan de Vrij zette de Romeinen nog wel op voorsprong. Kalidou Koulibaly, Jose Callejon en Dries Mertens maakten er na rust in zes minuten tijd 3-1 van. Jorginho verzilverde in blessuretijd nog een strafschop.

Daardoor heeft Napoli, net als Juventus, na vijf competitiewedstrijden nog een perfecte score. De komende tegenstander van Feyenoord in de Champions League, beide ploegen treffen elkaar aanstaande dinsdag in Napels, gaat op basis van doelsaldo aan kop van de Serie A.

City bekert verder
Net als Feyenoord speelde Manchester City woensdagavond een bekerwedstrijd. In de derde ronde van de League Cup won de ploeg van Pep Guardiola met 1-2 bij West Bromwich Albion. Leroy Sané maakte beide treffers voor de koploper van de Premier League.