Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
-extended%20FINAL%20LIGGEND%20en%20STAAND

Najib en Jandino Live in De Kuip

Comedy & Concert presenteert op zaterdag 1 juli 2017 Najib & Jandino Live in De Kuip. Twee van ’s lands grootste comedians treden op in het meest iconische stadion van Nederland. Omlijst door een muzikaal programma met een paar van de populairste acts van dit moment. De kaartverkoop voor dit evenement start aanstaande vrijdag 16 december om 10:00 uur.

Na Michael Jackson, Prince en Bruce Springsteen is De Kuip nu dus voor Najib en Jandino.  “Het is voor mij altijd al een droom geweest om met Najib samen te werken én een show in De Kuip te geven. Dit zijn dus twee dromen die in één keer uit gaan komen.”, aldus Jandino. Najib: “Het moet een kick zijn voor voetballers om in een vol stadion te scoren. Dat gevoel willen wij ook hebben. Hoe mooi is het om voor 40.000 fans op te treden." Jandino: “Ik heb ooit meegedaan aan de selectie rondes van Feyenoord, maar ik ben er niet doorheen gekomen. Nu kom ik terug. ” 

"Comedy & Concert wordt daarmee de grootste comedyshow die ooit in Nederland werd gegeven. Met video, licht, live muziek, dansers en vuurwerk, zowel verbaal als in de lucht. Najib: “Als comedian wil je steeds meer publiek bedienen. Na een HMH en Ziggo Dome wil je nog groter.” Comedy & Concert brengt alles wat je van een stadionshow verwacht en meer. “Dromen moet je waarmaken en deze gaan wij waarmaken.”

Comedy & Concert is een samenwerking van Het Huis Van Asporaat, Jamhali, Par-T en MOJO. De combinatie van Comedy & Concert is letterlijk het samenbrengen van verschillende werelden.

Comedy & Concerts presents:
NAJIB EN JANDINO LIVE IN DE KUIP
Zaterdag 1 juli 2017
Stadion De Kuip – Rotterdam
Entree vanaf : € 29 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20:00 uur

Kaartverkoop
Vrijdag 16 december is de kaartverkoop van start gegaan. Kaarten zijn te bestellen via: http://www.ticketmaster.nl/event/179449