Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
training-vr-3

Mulder sluit aan bij partijspel

Erwin Mulder heeft vrijdag voor het eerst deze week deelgenomen aan een partijspel. De doelman bleef tijdens het trainingskamp in Marbella tot dusver wegens klachten aan zijn hand uit voorzorg aan de kant bij de partijvormen, maar verdedigde tijdens de ochtendtraining het doel van een van de twee teams. Mulder liet eerder deze week tegenover Feyenoord TV al weten dat het de goede kant op gaat met zijn herstel. De zon liet zich voor het eerst deze week niet zien op het Marbella Football Center.

Het partijspel van elf tegen elf betekende de afsluiting van de training, waarbij trainer Ronald Koeman zijn selectie grotendeels in twee groepen verdeelde. De spelers die in de laatste weken voor de winterstop het basisteam vormden begonnen met een grote pass- en trapoefening, terwijl het overige deel een positiespel afwerkte. Later werden de rollen omgedraaid, waarna beide teams in het laatste half uur van de oefensessie tegenover elkaar kwamen te staan in het partijspel.

Na de intensieve oefenvorm van elf tegen elf, waarin Graziano Pellè het enige doelpunt verzorgde, zocht de selectie met flink bezwete gezichten de spelersbus op. Feyenoord is bezig aan de laatste loodjes in Marbella, waar nog één groepstraining op het programma staat. Deze staat gepland voor vrijdagmiddag op het Marbella Football Center.