Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
MaxD%20#2

Monster Jam keert terug in De Kuip

Monster Jam, het meest familievriendelijke en spectaculaire motorsportevenement racet opnieuw De Kuip in. De show zal fans 30 juni 2018 op de rand van hun stoel laten zitten met high-power entertainment gecombineerd met ultieme off-road motorsport.

In 2016 was Monster Jam voor het eerst in Rotterdam. Toen trok het evenement meer dan 30.000 bezoekers. Op 's werelds meest iconische locaties zoals De Kuip worden enorme parcours van modder gecreëerd met maar één doel: de levensgrote trucks tot het uiterste te laten gaan.

Stemmen via smartphone
Monster Jam is een van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke coureurs van wereldklasse gelijk zijn en strijden voor de winst op hetzelfde parcours. Dit jaar krijgen fans in het stadion ook de kans om via hun smartphone in real time te stemmen op de winnaar van de two-wheel- en freestyle-wedstrijden.

Pit Party
De Monster Jam Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op MonsterJam.nl

©2017 Feld Motor Sports, Inc. Deelnemende trucks onder voorbehoud.