Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
monsterjam2018

Monster Jam brult als nooit tevoren in De Kuip

Het was een hete Monster Jam 2018 afgelopen zaterdag in De Kuip. De grootste fans moesten er al vroeg bijzijn, want de ‘Pit Party’ trok grote aandacht. De bekende monstertrucks stonden op de parkeerplaats voor De Kuip opgesteld om op de foto mee te gaan. Ook konden fans met hun favoriete monstertruckchauffeurs en motorrijders op de foto en er een praatje mee maken.

Heel veel mensen hadden hun Monster Jam-outfit uit de kast getrokken of kochten ter plekke fan-artikelen. In een zomerse Kuip barstte om drie uur in de middag het lawaai los. De vakken zaten vol. De truck Grave Digger had zelfs een eigen supporters-vak gevuld met Grave Digger-fans.  Uiteraard was er de mogelijkheid om jezelf te voorzien van een geluidsdempende koptelefoon. 

Het ging er ruig aan toe. Opgestelde auto’s werden door monstertrucks verpletterd tot platte stukjes schroot. Wheelies en één-tegen-één races maakten het geschreeuw vanaf de tribunes los. En ook de motorstunters zorgden ervoor dat De Kuip soms massaal de adem inhield om vervolgens over te gaan tot een daverend applaus. Met een ferme aanloop lanceerden zij zich met een schans ter hoogte van de tweede ring. Op het hoogste punt werden er handstanden en andere capriolen uitgehaald om vervolgens weer perfect met de motor op de grond van De Kuip te landen. 

Monster Jam brulde als nooit tevoren. En de grond van De Kuip is weer goed gemasseerd om er weer een perfecte grasmat in te leggen.