Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20160628_monsterjam

MONSTER JAM

Op zaterdag 2 juli 2016 is De Kuip het toneel van de grootste en spectaculairste show ter wereld: Monster Jam©. De sterren van de show zijn enorme trucks van bijna 4 meter hoog en 4.500 kilo die spectaculaire sprongen maken tot wel 40 meter ver en 11 meter hoog.

De show met adembenemende races en onvoorstelbare stunts is geschikt voor jong en oud en daar kunt u nog bij zijn! Een paar dagen voordat de spannendste show ter wereld in De Kuip begint, zijn er nog kaarten te koop!. Voor meer informatie en reguliere tickets kijk op www.monsterjam.nl.

Zoek je meer exclusiviteit en wil je alle stunts vanaf de mooiste en meest exclusieve plekken in het stadion bekijken? Dat kan! Boek dan één van onze Business Seats, die zich op de tweede ring van het stadion bevinden. Je ervaart het comfort van zakelijke stoelen, maar proeft vanaf deze plekken tegelijkertijd de fantastische sfeer die De Kuip zo kenmerkt.

Toegang tot de Monster Jam Pit Party is bij een Business Seat inbegrepen. Tijdens deze Pit Party voorafgaand aan de show, krijgen fans de kans om de Monster Jam trucks van dichtbij te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken.

Een Business Seat kunt u hier reserveren. Indien u bij uw Business Seats parkeerkaarten wilt reserveren, kan dat hier.