Fanshop
Fanshop
hs%20kuip

Mis geen minuut, kom zondag op tijd

Feyenoord doet een beroep op alle bezoekers van de aanstaande thuiswedstrijd tegen PSV om bijtijds en bij voorkeur per openbaar vervoer naar De Kuip te komen. De wedstrijd tegen PSV is volledig uitverkocht, waardoor er sprake zal zijn van grote (verkeers)drukte. Feyenoord adviseert supporters daarom vroeg van tevoren naar De Kuip te vertrekken en zoveel mogelijk gebruik te maken van het Openbaar Vervoer.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je dag- of seizoenkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23.

Denk aan je medesupporters, schuif door
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap moeten zitten. In verband met veiligheidsredenen dienen die echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend op de plek te gaan zitten waar hij of zij recht op heeft. Denk ook aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door. Neem uitsluitend plaats op de stoel waar je recht op hebt. Gebruik de stoeltjes niet voor jassen, tassen et cetera.

Feyenoord tegen PSV begint zondag om 14.30 uur. De poorten van het stadion zijn geopend vanaf 13.00 uur. Kijk voor meer informatie over stadionbezoek op www.feyenoord.nl/tickets/stadionbezoek