Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-Vitesse-037

Miquel Nelom op huurbasis naar Sparta

Miquel Nelom speelt de rest van het seizoen voor Sparta Rotterdam. De 27-jarige linksback wordt door de club uit Rotterdam-West voor een half jaar gehuurd van Feyenoord, waar zijn contract komende zomer afloopt.

Met Nelom vertrekt de langs zittende speler uit de huidige selectie bij Feyenoord. De zelf opgeleide verdediger maakt sinds het seizoen 2011-2012 vast deel uit van de eerste selectie en debuteerde dat jaar in de thuiswedstrijd tegen N.E.C. als twintigjarig talent in Feyenoord 1.

Nelom was bezig aan zijn zevende seizoen in De Kuip en heeft inmiddels 159 officiële wedstrijden voor Feyenoord achter zijn naam (competitie, play-offs, beker, Johan Cruijff Schaal en Europees). De vleugelverdediger kwam bovendien tweemaal uit voor het Nederlands elftal.

Martin van Geel: ‘Wij bedanken Miquel voor zijn grote inzet voor Feyenoord, in de zeven seizoenen bij het eerste elftal en gedurende de jaren er voor in de jeugdopleiding. Hij heeft zich altijd een op en top professional getoond en ook daarom verlenen wij onze medewerking aan deze overstap. Wij wensen Miquel alle succes met zijn verdere carrière.’