Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
selectie%20foto2

Middagprogramma in teken van de pers

De Feyenoord-selectie is dinsdagmiddag voor het eerst dit seizoen officieel gezamenlijk op de foto gegaan. Na de lunch werd op het veld van De Kuip de selectiefoto voor dit seizoen gemaakt, waarvoor alle selectiespelers in thuistenue gestoken waren. Voor Marko Vejinovic en Jan-Arie van der Heijden was het de eerste keer dat ze op een selectiefoto van Feyenoord terecht kwamen. Anass Achahbar en verzorger Fred Zwang ontbraken op de foto in verband met ziekte.

Aansluitend aan de selectiefoto konden de spelers hun tenue gewoon aanhouden, voor een kleine verhuizing richting de Olympiazijde van het stadion. Daar waren drie studio’s opgebouwd door FOX Sports, waar de spelers elk individueel in verschillende poses op de foto gingen en er verschillende video’s werden opgenomen. Deze foto’s en video’s zullen dit seizoen onder meer gebruikt worden rondom de live-uitzendingen van de wedstrijden van Feyenoord.

De foto- en videosessie was de laatste groepsactiviteit van de spelers van de dag. De selectie meldt zich aanstaande donderdag weer op de club. Die dag wordt er om 10.30 uur getraind op Varkenoord.