Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20140211_fss_salou_nb

Met Soccer Schools naar Spanje: nog beperkt aantal plaatsen!

Feyenoord Soccer Schools organiseert van 2 t/m 6 mei 2014 in samenwerking met Trainingskampen.nl een compleet verzorgd voetbaltrainingskamp in Spanje! Tijdens dit internationale Soccer Camp worden de deelnemers in staat gesteld om te werken aan hun eigen voetbalkwaliteiten. Voor de deelnemers en hun ouders, verzorgers, vrienden en/of familie is de reis volledig verzorgd, inclusief ontbijt, lunch en diner. Zij verblijven in een 4-sterren all inclusive resort in Salou (nabij Barcelona) op korte afstand van het strand. De oefensessies vinden plaats op een fantastisch trainingscomplex, naast het resort gelegen. De trainingen staan onder leiding van de succesvolle Feyenoord Academy en worden in elk geval verzorgd door oud-Feyenoorder en ex-international Ben Wijnstekers! Voor deze reis is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Boek dus snel!

Klik hier voor meer informatie in de online brochure.

Via het boekingsformulier kun je jezelf en je kind(eren) aanmelden voor dit internationale voetbalkamp in Salou. Deelname aan de trainingen is mogelijk voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Ook voor ouders, verzorgers, familie en vrienden die niet aan de trainingen deelnemen is de trip zeer de moeite waard. Naast dat je uiteraard aanwezig kunt zijn bij alle trainingen, staat er onder meer een bezoek aan Barcelona op het programma en kun je genieten van alle faciliteiten in het 4-sterren complex Cambrils Park Resort, dat zeer goede recensies krijgt op onder meer Trip Advisor en Zoover.

Ervaar zelf hoe het is om als prof op trainingskamp naar het buitenland te gaan en boek nu! Bij de prijs inbegrepen zijn onder meer: een retourvlucht van Rotterdam naar Barcelona/Girona, een retourtransfer van en naar de luchthaven, vier overnachtingen in 4-sterren complex Cambrils Park Resort en een bezoek aan Barcelona op de vijfde dag van de reis.

Klik hier om direct te boeken!