Fanshop
Fanshop
20140211_fss_salou_nb

Met Feyenoord Soccer Schools naar Spanje!

Feyenoord Soccer Schools organiseert van 2 t/m 6 mei 2014 in samenwerking met Trainingskampen.nl een compleet verzorgd voetbaltrainingskamp in Spanje! Tijdens dit internationale Soccer Camp worden de deelnemers in staat gesteld om te werken aan hun eigen voetbalkwaliteiten. Deelnemers en hun ouders, verzorgers, vrienden en/of familie verblijven in een 4*-resort in Salou (nabij Barcelona) op korte afstand van het strand. Het complex beschikt over een fantastisch trainingscomplex, direct naast het resort. De trainingen staan onder leiding van de succesvolle Feyenoord Academy en worden in elk geval verzorgd door oud-Feyenoorder en ex-international Ben Wijnstekers!

Klik hier voor meer informatie in de online brochure.

Via het boekingsformulier kun je jezelf en je kind(eren) aanmelden voor dit internationale voetbalkamp in Salou. Deelname aan de trainingen is mogelijk voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Ook voor ouders, verzorgers, familie en vrienden die niet aan de trainingen deelnemen is de trip zeer de moeite waard. Naast dat je uiteraard aanwezig kunt zijn bij alle trainingen, staat er onder meer een bezoek aan Barcelona op het programma en kun je uiteraard genieten van alle faciliteiten in het 4-sterren complex Cambrils Park Resort.

Ervaar zelf hoe het is om als prof op trainingskamp naar het buitenland te gaan en boek nu! Bij de prijs inbegrepen zijn onder meer: een retourvlucht van Rotterdam naar Barcelona/Girona, een retourtransfer van en naar de luchthaven, 4 overnachtingen in 4-sterren complex Cambrils Park Resort en een bezoek aan Barcelona op de vijfde dag van de reis.

Klik hier om direct te boeken!