Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
image1

Meer dan miljoen euro voor jeugdopleiding via VriendenLoterij

Feyenoord heeft woensdagavond tijdens het Goed Geld Gala in de Beurs van Berlage een cheque van ruim een miljoen euro ontvangst mogen nemen ten bate van de jeugdopleiding. Het bedrag, in totaal maar liefst 1.069.863 euro, is de opbrengst over 2014 van de loten die zijn verkocht door de VriendenLoterij aan deelnemers die meespelen voor de jeugdopleiding van Feyenoord. Hiermee scoort Feyenoord evenals de afgelopen jaren het beste van alle Eredivisieclubs.

De cheque ten bate van Feyenoord Academy werd woensdag in ontvangst genomen door technisch directeur Martin van Geel. Die sprak aansluitend zijn dank uit voor het schitterende bedrag dat bijeen is gebracht voor de jeugdopleiding. ‘Met deze opbrengst kunnen we het programma dat wij aanbieden aan onze jeugdspelers nog verder verbeteren. Mede dankzij de steun van de VriendenLoterij hebben we het afgelopen jaar bijvoorbeeld fulltime mensen in dienst kunnen nemen die zorgen voor een verdere professionalisering van de opleiding, zoals een sociaal maatschappelijk begeleider, een studiecoördinator en een coördinator samenwerkingsverbanden. Zo proberen we de jeugdopleiding naar een steeds hoger plan te brengen.’

In onderstaand overzicht is te zien welke bedragen Feyenoord de afgelopen jaren ontving vanuit de samenwerking met de VriendenLoterij.

2014: 1.069.863 euro
2013: 1.045.363 euro
2012: 866.464 euro
2011: 691.581 euro

Wil jij ook Feyenoords jeugdopleiding steunen en maandelijks kans maken op fantastische prijzen, speel dan direct mee via www.vriendenloterij.nl/feyenoord.