Fanshop
Fanshop
IMG_1957

Video: Malacia en Vente verbinden zich aan Feyenoord

In De Kuip stond woensdag veel in het teken van twee grote talenten. Dylan Vente en Tyrell Malacia zetten in de persruimte van het stadion beiden vol trots hun handtekening onder een nieuw contract tot respectievelijk 2022 en 2023. De 18-jarige spelers zijn daarmee nog jaren verbonden aan de club waar ze beiden al sinds 2008 voor uitkomen.

Derde pen
‘Dit is nu de tweede pen die je mag houden, toch? Want dit is al je tweede contract bij Feyenoord. Weet je wat: de derde mag je ook houden! Dat zeg ik nu alvast toe’, grapte technisch directeur Martin van Geel tegen Dylan Vente, terwijl die met zijn neus in de papieren zat. Hij was het stralende middelpunt in de perszaal, kort nadat Tyrell Malacia dat was.

De Kuip-taart
De twee spelers, op Varkenoord ingestroomd in de vroegere E’tjes en samen de jeugdopleiding van Feyenoord doorlopen, tekenden woensdagmiddag kort na elkaar hun nieuwe verbintenis. Beiden deden dit in het bijzijn van een groot aantal familieleden. Geheel volgens traditie lag er vervolgens ook een Feyenoord-shirt voor ze klaar, terwijl Malacia van zijn familie en vrienden ook nog iets extra’s mee kreeg: een heerlijke taart in de vorm van De Kuip.

Bekijk een reportage over de contractondertekeningen van Tyrell Malacia en Dylan Vente in de videospeler. Check nog meer beelden van op Twitter en Instagram.