Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Maasgebouw gesloten van 24 tot en met 29 augustus

Het Maasgebouw van De Kuip is van maandag 24 tot en met zaterdag 29 augustus gesloten voor publiek. In deze periode vinden er diverse geplande bouwwerkzaamheden plaats op de eerste en tweede etage. Dit geldt ook voor brasserie De Kuip Eten en Drinken die in die week gesloten is.

In De Kuip Eten en Drinken worden onder andere de vloer, de bar en het meubilair vervangen en/of opgeknapt. Ook krijgt de brasserie meer Feyenoord-uitstraling, zoals die de afgelopen tijd al in de rest van het Maasgebouw werd gerealiseerd. Zo wordt de brasserie een nóg sfeervollere locatie voor een kop koffie, lunch of borrel.

Op de tweede verdieping bevinden zich de naar legendarische oud-Feyenoorders vernoemde zalen, die verhuurd worden voor diverse evenementen en rondom de thuiswedstrijden van Feyenoord gebruikt worden als hospitalityruimte. Hier wordt onder andere de vloer uitgebreid en opgeknapt, waardoor De Kuip straks nog beter kan voldoen aan de wensen van de gasten.

Vanaf maandag 31 augustus is het Maasgebouw weer geopend. Vanaf die dag ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in de gerestylede brasserie en hier te genieten van een hapje en een drankje.

Overige werkzaamheden

Bovengenoemde werkzaamheden maken deel uit van een reeks opknapbeurten in het Maasgebouw. In de komende periode zullen ook de gangen bij de Business Units en de voormalige ruimte van het Feyenoord Museum verbouwd worden. Op de plaats waar het Feyenoord Museum zich bevond, komt een exclusieve bestuurskamer. Die ruimte zal rondom de thuiswedstrijden van Feyenoord gebruikt worden om de bestuursleden van Feyenoord en de bezoekende clubs te ontvangen. Op niet-wedstrijddagen wordt de ruimte verhuurd voor andere evenementen.