Fanshop
Fanshop
_W8P9689-edit[1]

Maak kans op een seizoenkaart voor het leven

Feyenoord oefent over precies een week tegen Sparta Rotterdam, de ‘Benefietwedstrijd voor het leven’ waarvan de opbrengst naar de Hartstichting gaat. In de aanloop naar de bijzondere stadsderby op donderdag 24 maart start de Hartstichting een unieke donatieactie. Hoofdsponsor Opel omarmt de actie, door een seizoenkaart voor het leven ter beschikking te stellen onder alle supporters die meedoen aan de actie.

SMS-actie voor de Hartstichting
Steun jij de Hartstichting? Sms HART naar 4333 en doneer zo € 3,- aan de Hartstichting, het goede doel waarvoor de twee Rotterdamse clubs komende donderdag een benefietwedstrijd spelen. Onder alle deelnemers van deze actie verloot Opel een seizoenkaart voor het leven. Dit betekent dat diegene voor de rest van zijn of haar leven verzekerd is van een vaste plek in De Kuip!

Trouwe seizoenkaarthouders in het zonnetje
Supporter van Feyenoord, dat ben je voor het leven. Niet voor niets beschikt de club over tal van supporters die al sinds mensenheugenis een seizoenkaart hebben. Feyenoord en Opel besloten een aantal van hen in het zonnetje te zetten. Zo kwam het eind februari in de Boardroom van De Kuip zeventien oudere en vooral trouwe supporters werden ontvangen, die bij elkaar opgeteld meer dan 750 jaar (!) een seizoenkaart van Feyenoord hebben.

De spelers en staf van het eerste elftal schoven graag bij hen aan voor een exclusieve lunch, waardoor de supporters een onvergetelijke middag beleefden. De 80-jarige Leo de Groot was een van hen. ‘Toen ik zes jaar was, ging ik voor het eerst met mijn vader naar De Kuip. Dat vergeet ik mijn leven lang niet meer. Ik heb zitten janken, zo blij was ik. Als ik naar Feyenoord ga, dan is mijn dag weer goed. Ik moet er niet aan denken dat ik er niet meer naartoe ga.’

Bekijk hieronder een video van een bijzondere middag.

Opbrengst gebruikt voor bereikbaar maken AED’s
De opbrengst van de benefietwedstrijd Feyenoord - Sparta Rotterdam komt ten goede aan de Hartstichting. Om meer levens te kunnen redden zijn niet alleen meer burgerhulpverleners, maar ook meer geregistreerde en beschikbare AED’s nodig. Veel automatische externe defibrillators bevinden zich binnen in bijvoorbeeld kantoorpanden. Met de opbrengsten van de benefietwedstrijd zal de Hartstichting een aantal extra AED’s 24 uur per dag toegankelijk maken voor burgerhulpverleners. Hiervoor zullen AED’s aan de buitenzijde van een gebouw worden geplaatst en worden aangemeld bij het reanimatie-oproepsysteem, zodat opgeroepen burgerhulpverleners onderweg naar een slachtoffer een AED op kunnen pikken.

Toon je hart en kom naar de ‘Benefietwedstrijd voor het leven’!
Wil jij naar de derby tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam en de Hartstichting steunen? Toon je hart en kom donderdagavond naar De Kuip! Kaarten voor de ‘Benefietwedstrijd voor het leven’ kosten slechts tien euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop.