Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_3950

Line-up Feyenoord Soccer Camps Zomer bekend!

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil je je graag ontwikkelen als voetballer? Schrijf je dan in voor een van de Feyenoord Soccer Camps van deze zomer. Tijdens de komende zomervakantie organiseert Feyenoord Soccer Schools weer een groot aantal voetbalkampen op Varkenoord of bij jou in de buurt. Wil jij je voetbalskills verbeteren in de zomermaanden? Meld je dan aan voor een van de Feyenoord Soccer Camps!

Klik hier om direct in te schrijven.

Alle trainingen staan onder leiding van ten minste één oud-speler van Feyenoord en worden verzorgd volgens de filosofie van Feyenoord Academy. Wil jij weten waar de Soccer Camps dit jaar worden georganiseerd? Hieronder vind je het overzicht met alle data en locaties.

Eind augustus volgen er nog één of twee locaties, die in een later stadium bekend worden gemaakt.

Klik op de naam van jouw favoriete locatie om je aan te melden voor dit voetbalkamp.                     

Meedoen aan een Feyenoord Soccer Camp brengt vele voordelen met zich mee. Niet alleen train je twee of drie dagen lang als een echte Feyenoord-speler, je krijgt ook een officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas! Daarnaast ontvang je een Feyenoord-bal, elke dag een middaglunch en voldoende te drinken en een persoonlijk deelnamecertificaat na afloop van het voetbalkamp.

VOORJAAR

Kun jij niet wachten tot de zomer begint en wil je al eerder deelnemen? Schrijf je dan in voor één van de Camps op Varkenoord in het voorjaar. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor onderstaande voetbalkampen

Feyenoord Soccer Schools staat klaar om jou te helpen in je ontwikkeling als voetballer. Schrijf je in en train als een echte Feyenoorder!

Meer informatie over Feyenoord Soccer Camps lees je hier.