Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
201060517_magazine_front

Legioen siert unieke cover Feyenoord Magazine

Alle leden van Het Legioen ontvangen deze week de nieuwe editie van Feyenoord Magazine. Het is een uniek nummer, omdat voor het eerst in het negenjarig bestaan de cover één geheel vormt met de achterkant van het blad. Op de volledige omslag van de nieuwe editie is een fraaie foto te zien van de vele supporters die op maandag 25 april naar de Coolsingel kwamen om de bekerwinst te vieren.

Hoofdsponsor Opel, die doorgaans met een advertentie de achterzijde van het blad vult, stond haar plaats eenmalig af om dit prachtige beeld van het trouwe legioen alle ruimte te geven. Wie klaar is met het zoeken van zichzelf, vrienden of familieleden kan ook in het binnenwerk nog nagenieten van de bekerwinst. Zo kijken onder meer Dirk Kuyt en Eljero Elia in interviews terug op het hoogtepunt van het afgelopen seizoen.

Daarnaast maken de lezers in het laatste nummer het seizoen 2015-2016 nader kennis met het nieuwe hoofd van Feyenoord Academy Richard Grootscholten en Ms. Universe 2016 Yolanda Koelhof, de nieuwe ambassadrice van de Feyenoord Foundation. Verder is onder meer te lezen over de bijzondere hobby van oud-speler Theo de Jong, ontvangt Gerard Meijer in zijn Ambassadors Room Michel Valke en bevat het blad een exclusieve voorpublicatie van het boek ‘BOSKAMP – Leven met Feyenoord’ dat op 26 juni verschijnt.

De nieuwe editie van Feyenoord Magazine valt deze week op de mat bij alle leden van Het Legioen en is daarnaast verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshop voor € 3,99. Nog geen lid van Het Legioen? Sluit je dan aan via www.hetlegioen.nl