Fanshop
Fanshop
Stadion%20Rijeka

Legioen-leden maken kans op reis naar Rijeka

Alle leden van Het Legioen maken via een unieke actie kans op een bijzondere prijs: Feyenoord nodigt namelijk twee leden van de officiële supportersclub uit om met de selectie en de technische staf mee te vliegen naar Kroatië voor de uitwedstrijd in de Europa League tegen HNK Rijeka. Voor de prijswinnaars is deze reis volledig verzorgd, inclusief twee zakelijke kaarten voor de wedstrijd!

Om kans te maken op deze bijzondere prijs dien je als Legioen-lid het formulier in te vullen dat is te vinden via een speciale e-mail die dinsdag is verstuurd. Aanmelden kan alleen samen met een ander Legioen-lid, terwijl je samen in de gelegenheid moet zijn om van woensdag 22 tot en met vrijdag 24 oktober met Feyenoord op reis te zijn.

Het arrangement voor de prijswinnaars bestaat uit twee plaatsen op de chartervlucht van Rotterdam naar Rijeka en vice versa, twee overnachtingen in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt in een 4-sterren hotel, twee zakelijke wedstrijdkaarten voor HNK Rijeka – Feyenoord en transfers van en naar het vliegveld en het stadion.

Deelnemen aan deze actie kan tot uiterlijk 13 oktober. Deze actie is exclusief voor leden van Het Legioen. Ben je nog geen lid van de officiële supportersclub? Meld je dan nu aan via www.feyenoord.nl/hetlegioen en maak in de toekomst ook kans op unieke prijzen. Ben je lid van Het Legioen, maar heb je de e-mail over deze actie niet ontvangen? Ga dan naar www.feyenoord.nl/wijzigingsformulier en geef je e-mailadres aan ons door.