Fanshop
Fanshop
Legioenspeler_visual

Legioen-leden kiezen ‘Speler van de Maand’

Feyenoord gaat van start met een verkiezing van ‘Speler van de Maand’. Alle leden van Het Legioen kunnen maandelijks hun stem uitbrengen op de spelers die in hun ogen het beste gepresteerd hebben.

Als lid van Het Legioen kun je elke maand twaalf Legioenpunten verdelen onder de drie spelers die zich in de voorbije maand hebben onderscheiden met hun prestaties op het veld. De speler die de meeste punten krijgt, ontvangt de Legioen-award voor Speler van de Maand.

De opgetelde punten wijzen aan het eind van het seizoen uit welke Feyenoorder zich ‘Legioen-Speler van het Seizoen’ mag noemen. Deze speler ontvangt de bijbehorende prijs uit handen van een lid van Het Legioen.

Elke eerste week van een nieuwe maand kan er door de Legioen-leden worden gestemd. De start van elke nieuwe stemperiode zal worden aangekondigd op de website van Feyenoord. Door jouw stem te laten gelden, maak je elke maand kans op één van de drie door de Speler van de Maand gesigneerde thuisshirts.

Klik hier om jouw Legioenpunten uit te delen aan jouw favoriete spelers van de maand september.

In deze maand deed Feyenoord goede zaken in de Eredivisie, de Europa League en de KNVB beker. Zo werden in de competitie ADO Den Haag, PSV en Roda JC Kerkrade verslagen, boekte Feyenoord een overwinning in de groepsfase van de Europa League op Manchester United en bereikte de ploeg de tweede ronde van het bekertoernooi door te winnen van FC Oss.

Stemmen kan tot en met woensdag 12 oktober. Wil jij ook maandelijks jouw stem laten gelden in deze verkiezing? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl.

Indien je zeer recentelijk lid bent geworden van Het Legioen en nog geen relatienummer hebt ontvangen, kun je vanaf begin november meedoen met de eerstvolgende stemming.