Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Stem-van-Het-Legioen_Nieuwsbericht

Legioen-leden kiezen bestemming gelden Het Legioen

Alle Legioen-leden kunnen ook dit seizoen meebeslissen over een bestemming voor de gelden van Het Legioen. Deze gelden komen altijd direct ten goede aan het eerste elftal.

In overleg met de technische afdeling zijn voor dit seizoen drie mogelijke bestemmingen geselecteerd. Deze worden hieronder nader toegelicht.

1. Extra fitness-/kracht-apparatuur
Uitbreiding fitnessapparatuur om nog gerichter te kunnen trainen en revalideren. Naast verschillende losse materialen, gaat het ook om aanschaf van de SkillMill, een niet-gemotoriseerd fitnessapparaat waarmee verschillende spiergroepen getraind kunnen worden.

2. Instat
Een wedstrijdanalysesysteem waarmee wedstrijden zowel tactisch als fysiek in kaart gebracht kunnen worden. Het systeem kan niet alleen voor analyse van het eigen team en spelers gebruikt worden, maar ook om spelers en tegenstanders te scouten op basis van statistieken.

3. Lega-master
Een interactief whiteboard dat gebruikt kan worden voor het tonen van videoanalyses en de trainers daarbij nieuwe mogelijkheden geeft. 

Breng je stem uit op jouw favoriet via www.feyenoord.nl/het-legioen/de-stem-van-het-legioen. De optie die de meeste stemmen krijgt, zal met behulp van de gelden van Het Legioen worden aangeschaft.

Feyenoord streeft ernaar om ook de twee opties die niet gekozen worden te kunnen realiseren voor het eerste elftal. De club zal deze opties in dat geval op andere wijzen financieren. De door de Legioen-leden gekozen optie krijgt prioriteit in de aanschaf en wordt gefinancierd via de gelden van Het Legioen.

Wil jij ook helpen om Feyenoord sterker te maken? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl